Portal 072info

Božićna čestitka Odbora za međureligijsku saradnju u Zenici

Blagdan Božića, kojeg kršćani po Julijanskomu kalendaru slave 25. prosinca, je blagdan koji na najplemenitiji način prenosi cijelom čovječanstvu najznačajniju poruku za današnjicu. To je poruka kako u teškoj i tuzemnoj nam stvarnosti, postati i ostati ČOVJEK.

 

U tom duhu i s tim mislima, želimo uputiti našu božićnu čestitku. Neka ovaj Božić obnovi radosno obiteljsko zajedništvo! Neka ovaj Božić obnovi zajedništvo mira i sloge te dostojanstvo svakog čovjeka! Neka ovaj Božić ukloni svaku mržnju te nas ispuni radosno vjerom i ljubavlju. To neka nam bude svjetlo i snaga u ovom vremenu kako bi ovo bolesno ozračje u društvu ozdravljali kroz svjedočenje vjere. Ta vjera neka bude ukorijenjena kroz susret s Čovjekom u osobnom, obiteljskom i našem životu zajedništva.

 

 

Zato, neka vam je sretan i radostan Božić, vrlo poštovani zenički svećenici; Neka vam je sretan i radostan Božić, cijenjeni redovnici i redovnice; Neka vam je sretan i radostan Božić, poštovani protestantski pastore; Neka Vam je sretan i radostan Božić, dragi vjernici.

 

 

Sve vas pozdravljamo želeći Vam sretan i radostan Božić ispunjen obiljem Božjeg blagoslova koji neka vas prati i kroz cijelu Novu 2017. godinu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box