Portal 072info

Božićna poruka don Vladimira Pranjića

Uoči katoličkog Božića, jednog od najradosnijih kršćanskih blagdana, poruku i čestitku vjernicima, u ime zeničkih svećenika, časnih sestara i svih pastoralnih saradnika, uputio je don Vladimir Pranjić, koordinator zeničkih župa i župnik župe Sveti Josip u Zenici.

Napominjući da današnje doba nažalost ima neku novu kulturu, u čije ime više ništa nije sveto, don Pranjić ističe da se u taj mrak urušenih ljudskih odnosa, urušenog morala, beznađa i nesigurnosti rađa Božiji sin i Spasitelj kao svjetlo.

-Doživjeti Božić znači iznova otkriti radosti i nade, koje nas trebaju voditi kroz tmine ovog svijeta i zato dopustimo tom svjetlu, koje se rađa radi našeg dobra, da uđe u nas i obitelji, da u njima vladaju sloga, razumijevanje, praštanje, briga, solidarnost, te blagost i strpljivost, pa živimo tu radost prema djeci, starima i napuštenim,ali i svim ljudima koje sretnemo na svom životnom putu, poručio je don Vladimir Pranjić, čestitajući Božić i sveto porođenje Isusovo,zaželjevši i obilje blagostanja u 2017. godini.

RTVZE

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box