Božo Vrećo u kupaćem kostimu pozirao na Djevičanskoj plaži pa pokazao brojne tetovaže 

Podijelite vijest

Bosanskohercegovački interpretator sevdalinke Božo Vrećo, poput mnogih, uživa u posljednjim danima ljeta. Fotografijom u kupaćem kostimu, skrenuo je pažnju na brojne tetovaže koje krase njegovo tijelo.

Mjesec august, Vrećo provodi naporno radeći, ali i uživajući u morskim čarolijama. Budući da je krenuo sa održavanjem svojih nastupa širom Jadrana, slobodno vrijeme uspijeva iskoristiti i za relaksaciju.

Jednim takvim, opuštenim izdanjem, sada je oduševio svoje pratitelje. Na fotografiji nastaloj na poznatoj lokaciji u Igranama, Božo je pozirao naslonjen na stijenu.

U jednodjelnom kupaćem kostimu modnog brenda RUFSKIN, do izražaja su došle brojne tetovaže koje krase njegovo tijelo. Na glavi je nosio kačket i sunčane naočale.

“Na Djevičanskoj plaži”, napisao je kratko, dok su se u komentarima nizali komplimenti njegovih obožavatelja.

Između ostalog, pratitelji su zaključili kako im Božo “služi kao inspiracija”, ali i da izgleda “nestvarno”.

“Svaka fotografija čista umjetnost”, glasi jedan od komentara.

Božo je inače veliki zaljubljenik u tetovaže i ima ih gotovo po cijelom tijelu, a jednom prilikom izjavio je kako su one “njegove amajlije”.

Krajem jula održao je nastup u Supetru na Braču gdje je napravio sjajnu atmosferu unatoč kiši.

“Sinoć je pobjedila ljubav unatoč kiši koju smo čekali da prestane kako bi započeli koncert. Ništa vas nije spriječilo da dođete i prepustite se. Sve je bilo toliko emotivno i sa puno sjajne sinergije, strasti i čiste ljubavi”, izjavio je Vrećo.

Ove srijede nastupiti će u Makarskoj, a zatim i u Dubrovniku, Splitu te Varaždinu, a sudeći po komentarima, obožavatelji željno isčekuju ove nastupe. Krajem mjeseca augusta, publika će ga imati priliku slušati i u Banjoj Luci.

Klix