Bračni par pokrenuo društvenu mrežu za nevjerne

Bračni par pokrenuo društvenu mrežu za nevjerne

1859382591515aa9fe4a978152619921_orig
Jedan bračni par otvorio je sajt koji omogućava vjenčanim osobama da lakše varaju svoje životne saputnike.

Sajt Ashleymadison.com vrijedi 90 miliona dolara, a pokrenuli su ga Noel i Amanda Bidrmen koji tvrde da ne rade ništa loše, već da nude javne usluge.

U protekle tri godine posao im se razvio pa danas imaju 17 miliona klijenata, većinom žena. Na sajtu se upoznaju osobe za koje se zna da su već u vezi ili braku.

Bidrmen tvrdi da iza uspješnosti sajta stoje neverne žene. On takođe veruje da varanje može da pomogne braku i vezi iako se njegova žena i poslovni partner Amanda sa tim ne slaže.

“Međutim, ustanovili smo tokom godina neke situacije u kojima je ono pomoglo ubeđivanju nekih ljudi da ostanu u vezi sa svojim partnerima”, tvrdi ona.

Barbara Volters joj je na to rekla: “Dakle, vi ste protiv varanja, ali istovremeno na tome zarađujete novac”.

Amanda Bidrmen je kratko odgovorila: “Držim se tradicionalnih vrijednosti i živim u tradicionalnoj zajednici sa Noelom”. Nju bi, kako kaže, uništilo da sazna da je Noel eventualno vara.

U emisiji je prikazano nekoliko plakata koji promovišu ovaj sajt. Na jednom je pisalo: “Verni Republikanac, neverni muž”.

Na plakatima se nalazi i sama Amanda Bidermen. Iako djeluje licemjerno to što smatra da je varanje pogrešno, a pokrenula je sajt koji se time bavi, njen suprug Noel tvrdi da je razlog što je ona na bilbordima taj što je želio da svi vide kako je njegova žena lijepa.

(novimagazin.rs)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE