DB2722A9 9A75 41F4 AC0F 93D2552F8B47
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 8, 2022 @ 22:57
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić našli su se u centru pozornosti nakon što ga je pjevačica jučer prijavila za nasilje u porodici. No, da u njihovoj zajednici nisu uvijek cvjetale ruže, poznato je već od ranije.

Njihova priča traje preko 15 godina. Izrekli su sudbonosno “da” 2008. godine, a dvije godine prije krenuli su se zabavljati. No, njihov brak već neko je vrijeme na klimavim nogama.

Tome je doprinijela i Karelušina navodna afera iz 2019. godine sa nogometašom Ognjenom Vranješom.

Skandal je potresao cijelu regiju, a najviše je pogođen bio upravo Duško koji je smatrao da je završio svaku vezu sa Jelenom.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Iako su špekulacije o njihovom razvodu trajale mjesecima, nakon što se neko vrijeme nije pojavljivao u njihovom zajedičkom domu, Duško koji inače ne živi u Srbiji, ipak se vratio kući i nastavio provoditi vrijeme sa svojom porodicom.

Jelena je tada “mazala oči” javnosti pričama kako su sada jači nego prije, no supružnici su se otpratili sa Instagrama, a Tošić je obrisao i sve zajedničke fotografije sa suprugom.

Karleuša se trudila da niko ne primijeti koliko je njihov odnos zastranio, ali svi su primijetili da se par rijetko kada pojavljuje zajedno u javnosti, osim na sprovodu pjevačicine majke Divne.

Za vrijeme pandemijske 2020. godine, pjevačica je na svom nastupu na YouBoxu javno prozvala muža, ironično mu zahvalivši što nije imao vremena da pogleda njen nastup.

“Hvala mužu koji nije imao vremena”, napisala je tada Jelena.

Ipak, prošlog ljeta, izgledalo je kao da je par ponovo uplovio u mirnu luku. Proslavili su 15 godina zabavljanja i 13 godina braka.

“Niko nije savršen. Svi imamo mane, a ja najviše. Poenta je prihvatiti nekog i voljeti ga sa svim tim manama”, izjavila je tada pjevačica uz njihovu zajedničku sliku.

Sve do turbulentnog Božića, Duško se pojavljivao i na njenim nastupima čime je dodatno zataškao sumnje da među njima nešto ne valja.

Ipak, prema pisanju domaćih medija, ovo nije prvi put da pjevačica prijavljuje supruga.

To se desilo i prije dvije godine kada je prijavila Duška kako je psihički maltetira te da joj je zavrnuo ruku. Kao i sada, Duško je sve negirao opravdavši se kako je riječ o nesuglasicama u braku.

Kasnije, Jelena je odustala od optužbi.

Mnogi su sada još više uvjereni kako je njihovo vrijeme otkucalo, a pjevačica je nedavno priznala kako je isključivo ona ta koja je zaslužna što je brak ovoliko trajao.

“Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Koliko god da sam u braku, on traje samo i isključivo jer sam ga održala ja”, rekla je u novogodišnjem intervjuu.

Supružnici zajedno imaju i dvije kćerke, Atinu i Niku.

“One su skup naših vrlina i mana. Biti ću pristrana i reći da su to mamina djeca s malo tatinih trenutaka”, rekla je jednom prilikom.

LIDER