Portal 072info

Brat i sestra prodaju porodičnu kuću kako bi pomogli liječenju Anike Manić

anika manic 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Brat i sestra Miloš Mijailović (32) i Biljana Dragićević (23) iz Gornjeg Milanovca odlučili su da prodaju porodičnu kuću, u centru obližnje planine Rudnik, za liječenje sugrađanke – dvogodišnje djevojčice Anike Manić, objavio je milanovački portal Gminfo.

Brat i sestra su dali oglas na Facebooku stranici da prodaju kuću, a ona će prema njihovoj želji pripasti onome ko im dostavi uplatnicu sa uplatom za liječenje Anike.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Na zidu te kuće nalijepljen je veliki transparent sa fotografijom male Anike na kome piše “Za Anikin dug i lijep život, kuća na prodaju”.

Početna cijena za kuću na licitaciji koja traje do srede 18. novembra je 4.000 eura.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Od sinoć, kada je oglas objavljen, telefon ne prestaje da zvoni, a najzanimljivija je ponuda čovjeka porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koji radi u jednoj klinici u Americi. Ponudio je 8.000 dolara i kaže da nema namjeru da ovdje živi i kuća mu nije potrebna. On samo želi da uplati novac, a kada Anika ozdravi da kuću prepiše na nju”, izjavio je Mijailović za portal Gminfo.

Mijailović ističe da sestra i on ne žele da imaju nikakvog dodira sa novcem koji neko bude ponudio za kuću, već da taj novac kupac mora odmah da uplati na žiro račun na kome se prikuplja pomoć za Anikino liječenje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kuću je sagradio njihov pokojni deda Miodrag, krajem šezdesetih godina, površine je 90 kvadrata, starije gradnje, ali kompletno opremljena i legalizovana.

Miloš radi kao zavarivač u privatnoj firmi u Ljigu, a njegova sestra Biljana je zaposlena kao trgovac u jednom trgovinskom lancu.

Dvogodišnja Anika Manić iz Gornjeg Milanovca boluje od rijetke, progresivne bolesti “spinalne muskulatorne atrofije” i njeno stanje se svakodnevno pogoršava.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za njeno izliječenje potreban je 2,1 milion eura.

Posljednjih nekoliko mjeseci održano je više humanitarnih akcija u brojnim gradovima Srbije, na kojima se prikupljao novac za Anikino liječenje, a uključene su i humanitarne organizacije.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 7
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME