Brazil 2014: Ovo su najbolje aplikacije za navijače

Podijelite vijest

Za malo manje od mjesec dana počinje Svjetsko prvenstvo u fudbalu. Uz odabrane aplikacije nećete propustiti nijedan rezultat i svima ćete pokazati kakav ste navijač.

Pregledna i jednostavna aplikacija Brazil 2014 – World Cup  bogata je sadržajem. U njoj ćete uz rezultate svih utakmica uživo pronaći mnogo zanimljivosti i statističkih podataka za sve reprezentacije koje učestvuju na SP-u. Plaća se 99 centi u verziji za iOS uređaje, dok je Android verzija besplatna. 

Fifina aplikacija dobro je poznata pravim fudbalskim fanovima. Nudi pregled fudbalskih utakmica 197 liga iz cijelog svijeta. Svakodnevno donosi nove vijesti, slike i videozapise sa najzanimljivijih utakmica. 

Uz detaljne informacije o stadionima, gradovima u kojima se igra i reprezentacijama, Brazil 2014 nudi jedinstvenu opciju predviđanja rezultata. Temelji se na istorisjkim i statističkim podacima prošlih utakmica. 

Stigli ste u Brazil i šta sad? Brazil Travel Guide vam pomaže da pronađete zanimljivosti i znamenitosti u više od 100 brazilskih gradova. Upoznajte Brazil uz preporučene popularne pabove i barove, restorane i mjesta za zabavu. Dostupan je za Android  i iOS  uređaje. 

Nemojte ništa prepustiti slučaju u potrazi za hranom. Food Brasil je lokalna aplikacija koja će vam pomoći da odaberete najbliže i najbolje ocjenjene restorane i dovede vas do njih. Pogledajte ocjene hrane i lokala i ocenite ih sami. Dostupna je za iOS  i Android.

24sata.hr