Car je doveo do ludila: Dalila htjela da se objesi u štali, spriječili je u zadnjem trenutku

Dalila Dragojević pored Filipa Cara proživljava pravi pakao i sve teže se nosi sa depresijom i napadima histerije. Kada je saznala da je možda i u drugom stanju, načisto je pukla i u momentu poželjela da sebi prekrati muke.

Dalila htjela da se objesi u štali
– Dalila je danima loše. Ima neki hormonski dizbalans, ciklus joj kasni, sumnja da je trudna sa Carom, a to sebi sada u ovom momentu ne može da dozvoli. Sa jedne strane, ona najviše na svijetu želi dijete, pa toliko je puta pokušavala da zatrudni sa Dejanom dok su bili u braku, ali, sa druge strane, beba sa Filipom bi joj život pretvorila u pakao. Postoje na imanju neki štekovi koji nisu u potpunosti pokriveni kamerama i ona tamo pobjegne, skine bubicu, isplače se. Da vi samo čujete kako to zvuči i kako ona izgleda. Bukvalno jeza da vas uhvati. Čak i meni dođe da plačem sa njom – piše Svet

– Sad joj je najteže, priča kako sumnja da je trudna, ne zna šta da radi, a on je namjerno dovodi do ludila. Prošlog vikenda je bila u takvom rastrojstvu da se cijelo večer šetala po ekonomskom dvorištu. Onaj dio gdje je sijeno, gdje se obično penju na krov silosa da bi pobjegli, tu je ona valjda htjela da se objesi, šta li. Vukla je onaj kanap od sijena, vezivala, odvezivala, a nije znala da je sve vrijeme produkcija drži na oku. Oni su fokusirani na svakoga, ali njeno kretanje se pomno prati da ne napravi neko sranje. Naravno, odmah su joj prišli za svaki slučaj i sklonili je odatle. Čak su joj nudili i razgovor sa psihologom ali je odbila.

Inače, njen rođak je i ranije pričao da Dalila u napadu histerije ima te momente da prijeti samoubistvom, ali da je to samo predstava jer ona i te kako voli sebe. Dalilin otac Huso, sa druge strane kaže da ona, ako je trudna sa Carem, nema šta da traži u Šepaku!

– Ma, kakav zet, kakva trudnoća. On, ako ima trunku pameti i mozga ovdje neće dolaziti. N*bijao me je na onu stvar nekoliko puta u rijalitiju, a oči mi nije vidio, nije se upoznao sa mnom. Nit poštovanja nit obraza! A i kako se ponaša prema mom djetetu! Ja se iskreno nadam da nije trudna sa njim jer ne zna šta bi onda bilo. Kakva god da je, ona je moje dijete. Ja mogu da se ljutim na nju, ali na kraju, ko ti pomogne, ko treba da bude uz tebe ako ne roditelj. Nadam se da je to sve neka greška, jer kako god bilo, taj Car ovdje kod mene nije dobrodošao, i ako je iole pametan, na oči mi se neće pojavljivati jer se neće provesti dobro! Ja imam samo jednog zeta a to je Dejan. Pomirio se ili ne sa Dalilom, čak i da oženi neku drugu, on će za mene zauvijek biti moj zet i od mene će imati ljubav i poštovanje – rekao je Huso.


Svet

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE