Portal 072info

Ceca napokon progovorila o Dini Merlinu i otkrila da…

Nakon što je ”Dnevni avaz” objavio da će koncert koji će Ceca Ražnatović održati 30. avgusta u Istočnom Sarajevu navodno predstavljati dio predizbornog skupa SNSD-a, partije Milorada Dodika, kao i da je ona zvala Dina Merlina da joj bude gost, oglasila se i pjevačica koja tvrdi da su ovo totalne izmišljotine.

Spomenuti list je naveo i da će “20 hiljada ulaznica biti podijeljeno pristalicama SNSD-a” a da se očekuje i duet Cece i Dodika.

– Navodi do kojih ste došli putem bosanskih medija nisu tačni. U Sarajevu ću održati svoj solistički koncert i to nema nikakve veze sa političkim skupom Dodikovih pristalica, tako da sa njim neću ni pjevati, što je opet netačno najavljeno. Da je u pitanju ne neka politička kampanja, u Sarajevu se ne bi najavljivao Cecin solistički koncert. Dezinformacija je i da sam priželjkivala da na svom koncertu pjevam sa Dinom Merlinom, jer ja sa njim nisam u kontaktu već dvadeset godina – rekla je Ražnatovićeva za “Naše novine”.

Takođe, “Avaz” tvrdi i da se popularna pjevačica navodno raspitivala da li postoji mogućnost da neko stadion u Lukavici, iz Sarajeva ili sa Trebevića, gađa minobacačem, i da je tražila garancije da će biti maksimalno bezbijedna.

Telegraf

Podijelite članak