ceca 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Svetlana Ceca Ražnatović tokom jula i avgusta imat će ukupno deset koncerata u regionu, a ako se uzme u obzir da je njen prosječan honorar 30.000 eura, to znači da će ona biti bogatija za 300.000 eura.

Prethodnih dana već je imala nastupe u Ljuboviji, gdje je pjevala pred nekoliko hiljada ljudi na otvorenom, i to po najvećem pljusku, a nekoliko dana kasnije pjevala je u jednoj budvanskoj diskoteci.

Do kraja mjeseca imat će još jednu tezgu, u Vrnjačkoj banji na stadionu, dok će u avgustu imati još sedam koncerata. Posjetit će Jugovo, Svrljig, Sokobanju, dva puta Makedoniju, Leskovac i ponovo će gostovati u Crnoj Gori. Za tih deset nastupa, kako saznajemo, zaradit će čak 300.000 eura, što je svakako rekord kad su u pitanju ljetne turneje domaćih zvijezda.

Jedno od prvih neplaniranih slavlja na kom je Ražnatović pjevala bila je u čast Novaka i Jelene Đoković, nakon što je teniser osvojio titulu na Rolan Garosu. Navodno, kako smo čuli, za to nije uzela honorar. Ona je tada, između ostalog, otpjevala i svoj veliki hit “Tačno je”, a na snimcima koji su kružili društvenim mrežama, mogli smo da vidimo kako Novak i Jelena uživaju u provodu uz Cecine pjesme.