Cecin drvosječa pustio stomak, za njim žene više ne uzdišu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevač Žarko Madžić je, tokom prošlogodišnjeg učešća u muzičkom talent šou-programu privukao pažnju mnogih gledateljki budući da se nije libio da pokaže poluobnaženo tijelo na sceni ovog TV formata.

Žarko je u jednom momentu rekreirao i scenu iz čuvenog spota za pesmu “Idi dok si mlad”, koju u originalu izvodi njegova mentorka Svetlana Ražnatović Ceca, te je zbog toga i dobio epitet “Cecinog drvosječe”.

Svi oni koji se sjećaju njegovih mišića i isklesanog tijela su ostali u čudu kada je Madžić na društvenim mrežama podijelio selfi na kom je moguće vidjeti da se zapustio.

Naime, pjevač je nabacio pozamašan broj kilograma viška i “pustio” stomak, a od mišića ni traga ni glasa.

– Počeo sam da radim kao nenormalan i način života me je natjerao da se zapustim. Šta da radim? Previše svirki, previše posla i nemam ni vremena ni snage da toliko vodim računa ni šta ću da jedem, ni kad ću da jedem, pa sam se malo zapustio. Ali dobro, prolazi ljeto pa će biti malo jednostavnije, pa ću imati vremena da se posvetim treningu i ishrani. Inače, tokom ljeta ništa nisam vodio računa, samo sam radio i putovao – požalio se Žarko, ali je dodao da ga tješi to što višak kilograma ne utiče na njegov ljubavni život, prenosi Blic.

– Imam 30 i kusur i dalje me žele. Bukvalno je to opis situacije. Jedina „kritika“ da sam se zapustio je dok flertujemo, ali ništa se dramatično nije promijenilo, tako da nije toliko strašno – dodaje on.

Agencije