Čeda Jovanović opisao tešku borbu u bolnici: Uradili su mi rendgen i bili šokirani, krv u oba plućna krila, dijafragma pala na srce

50

Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno demokratske partije (LDP) rekao je za “TV Prva” da se nakon izlaska iz bolnice osjeća odlično i opisao kako su izgledali dani u bolnici.

Oni su pobijedili

– Zahvalan sam svim onima koji su omogućili da budem otac svojoj djeci, brat, suprug – naveo je Jovanović.

Kaže da se sa zdravstvenim radnicima uspostavi toliko blizak odnos, ali da po izlasku iz bolnice nije čak ni fotografiju napravio, nijedno ime zapamtio jer “oni su rekli da je tako najbolje”.

  • Fotografija s porodicom nakon izlaska iz bolnice Fotografija s porodicom nakon izlaska iz bolnice

     

– Oni su pobijedili, ja sam ih samo pratio – dodao je.

Jovanović je naveo da mu je 12 dana u bolnici u januaru prošlo kao jedan minut.

On je rekao da je ono što mu se desilo u januaru posljedica koronavirusa koji je preležao tokom ljeta.

 

BOlovi u donjem dijelu pluća

– Uradili su mi rendgen pluća i bili su šokirani. Četiri centimetra krvi jedno plućno krilo, drugo plućno krilo dva i po centimetra krvi, dijafragma potpuno atrofirala, pala na srce. Cijeli abdomen puta pet, pet puta veći želudac, tanko, debelo crijevo… Osjećao sam stalni zamor, malaksalost, povremene bolove u donjem dijelu pluća. Ispostavilo se da se dijafragma upalila, atrofirala, pala na srce, upala je izazvala i torakalni dio kičme, upala lijevog i desnog plućnog krila, krvarenja, upalu plućne maramice… haos – objasnio je Jovanović.

On je rekao da negativan test i izlazak iz bolnice ne znače da ne treba da se pazi, da je veoma važno da se sve postepeno radi i da nema fizičke aktivnosti.

IZVORPrva
Prethodni članakŽivotna drama legendarnog Zenge, ušao u rijaliti da se suoči sa sinom
Sljedeći članakGuverner Centralne banke BiH Senad Softić za “Avaz”: BiH neće ostati bez gotovog novca