Portal 072info

Četiri horoskopska znaka koji ne podnose Valentinovo

Jedna od glavnih tema u februaru definitivno je Valentinovo.

I dok ga jedni jedva čekaju, drugima se na sam spomen Dana zaljubljenih diže kosa na glavi. Zašto je to tako? Astrolozi tvrde da velik utjecaj na to ima horoskop te da osobe rođene u ova četiri znaka jednostavno ne podnose Valentinovo:

Jarac

Tvrdoglavi Jarčevi inače ne vole kada im se kaže da nešto trebaju napraviti i u takvim se situacijama obično zainate. Usto su i jako štedljivi te se ne slažu s idejom da biste za Dan zaljubljenih trebali svoju ljubav nekome iskazati skupim poklonom. Stoga, ako ste u vezi s nekim ko je rođen u ovom znaku, nemojte ih podsjećati da se bliži Valentinovo jer vam tada sigurno neće kupiti ništa, ali i svakako ne očekujte nikakav poklon.

Vodolija

Vodolije su rođeni sanjari zbog čega biste čak mogli i pomisliti da vole praznike poput Valentinova. Ali oni su često emotivno potpuno isključeni od svijeta oko sebe pa im sladunjave stvari poput poklona za Dan zaljubljenih i ne padaju na pamet. A u slučaju da ih na to odlučite podsjetiti, vjerovatno ćete im stvoriti pritisak i dovesti ih u nezgodnu situaciju, pa čak i izazvati svađu.

Djevica

Djevice su realistične i stoje s obje noge čvrsto na zemlji pa uopće ne razumiju ideju o Danu zaljubljenih i ne smatraju to nečim važnim. Predložite li im razmjenu poklona za Valentinovo, vjerovatno ćete od njih dobiti kiseo osmjeh i past ćete im u očima.

Škorpion

Iako su romantični i emotivni, kada su zaljubljeni, Škorpioni vole svoju ljubav iskazivati svaki dan i bez ikakvog povoda pa ih ideja o slavlju Dana ljubavi čak i pomalo vrijeđa. Usto, stvari poput kupovine poklona za druge im stvaraju velik pritisak i uopće u tome ne uživaju.

Index.hr

Podijelite članak
  • 19
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box