Portal 072info

Četiri stvari koje nikada nemojte reći muškarcu

Imati sasvim otvorene karte u vezi je nešto što će svaku vezu i odnos među partnerima dići na neku “višu” razinu.

Stručnjaci za veze slažu se da je kvalitetna komunikacija temelj svake veze.

Ipak, neke stvari žene bi ipak trebale prešutjeti svojim izabranicima.

Kako se to onda uklapa u sliku kvalitetne komunikacije koju smo postavili na početku?

Svaki odnos zahtijeva nešto svoje. Čak i ako ste s prethodnim partnerom mogli razgovarati o svemu, a da se između vas nije stvorila neka napetost, osuđivanje ili predrasude, ne znači da isti pristup možete imati i sa sadašnjim partnerom jer mu neke stvari možda na kraju balade ipak neće “sjesti”. A ne želite si komplicirati život nečim što zaista nije važno drugoj strani.

Prošlost ostavite u prošlosti, živite sadašnjost i okrenite se budućnosti. To bi mogao biti najbolji recept za uspješnu vezu. Komunikaciju uvijek držite otvorenom, ali ove sitnice ipak zadržite za sebe.

1. Seks s bivšim je bio odličan!

Čak i ako vam je u glavi ta slika i prisjećate se kako je seks s bivšim bio puno bolji nego sa sadašnjim muškarcem u vašem životu, nemojte mu to reći. Vaš bivši partner je zbog nekog razloga ipak bivši, imajte to na umu kada poželite svog sadašnjeg muškarca “nagraditi” gorkom istinom. Seks uvijek može biti bolji, a na vama je da jedno drugome date vremena i zajedno pronađete što vam najbolje odgovara. Možda će se ipak promijeniti scenarij pa će sadašnji partner biti puno bolji od njegova prethodnika. Samo mu dajte priliku. I vremena.

2. “Našla sam se s bivšim, bilo je ugodno”

Ostali ste prijatelji ili ste se sreli na blagajni nakon nekoliko mjeseci ili godina? Nije ni bitno, ako ste ostali u dobrim odnosima ili u tom trenu odlučili srušiti eventualne barijere s njim, nemojte to otkrivati muškarcu s kojim ste u vezi. Veseli nas da ste proveli ugodno vrijeme s bivšom ljubavi i čak i ako nemate nikakve primisli ni ideju vraćati se na tu staru stazu, ali ako svom partneru kažete da ste proveli ugodno poslijepodne ili večer s bivšim, to neće baš dobro odjeknuti. Ma koliko se trudili pojasniti da to “zaista ništa nije značilo”, muškarac to u 90 posto slučajeva neće tek tako prihvatiti. “Sigurno je nešto pokušao”, zasigurno će mu proći kroz glavu, a ne želite provesti sate uvjeravajući ga “kako taj susret zaista nije ništa značio”.

3. “Ah, i on mi je to jednom rekao!”

Zadržite dah, i zaustavite tu misao koja vam je proletjela kroz glavu. Muškarci su “igrači” i sigurno će se dogoditi da će vam muškarac reći nešto što ste već čuli od nekog drugog. Bilo da se radi o tome da ste “vi zaista jedina žena na svijetu koja je zaslužila biti dijelom njegova života” ili pak nešto drugo, postavite se u ulogu hollywoodske glumice i nabacite iznenađeni izraz lica. Teško će muškarac izreći nešto novo, nešto što do sada od frajera niste čuli. Ali ako vas je neka njegova izjava podsjetila na onog slatkog crnookog i markantnog tipa koji vas je svojedobno izluđivao, zadržite tu misao za sebe. A usput se i zapitajte, zašto vam je on opet u glavi?

4. “Varala sam ga”

Ne lajkamo to. Ni najmanje. Ako vam veza ne funkcioniše, prekinite je i nemojte mučiti ni sebe i njega. Ali ako ste bivšeg ipak prevarili, to nije nešto što želite podijeliti sa svojim sadašnjem partnerom, ma koliko vjerovali da imate otvoren odnos koji može baš sve “progutati”. Ostavit će to traga čak i ako na početku ne izgleda tako jer će se muškarac s vremenom početi zapitkivati, hoćete li to napraviti opet, samo ovaj put njemu? To vam zaista nije potrebno u životu.

Vecernji.hr

Podijelite članak

Počitajte još

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas

072info

Snijeg pao u Bosni i Hercegovini

072info

Bh. premijerligaš ostao bez golmana

Redakcija

Ovo je najnesretniji horoskopski znak

Redakcija

SAMO U BIH: Na međi poruka “pašće mrtva glava”

Redakcija

Bokser ubio svoju djevojku, pa to objavio na Twitteru

Redakcija

Nova kultura: BiH počinje izvoziti organsku industrijsku konoplju

Redakcija

Pelješki most bi trebao biti završen do 31. jula sljedeće godine

072info

Težak udes u Sarajevu: Vozač izgubio kontrolu u kružnom toku (FOTO)

Redakcija

Jeziva nesreća u Livnu, vozač teže povrijeđen

Redakcija

Mihael Šumaher napisao testament 2010. godine, podijelio pravo bogatstvo

Redakcija

YouTube će korisnike uskoro početi podsjećati da su “pretjerali”

072info

Zabavite se: Izaberite srce i poslušajte vrijedan savjet koji se krije iza njega

Redakcija

Automobilom uletio u benzinsku pumpu

Redakcija

Nesib ef. Hadžić: Nećemo i ne smijemo zaboraviti najbolje bh. sinove

072info

Otkaz nastavnici fizičkog: Umjesto koluta naprijed đake učila da ne postoje Crnogorci

Redakcija

Prva “korona free” država: Crna Gora otvara granice, ali ne sa svim zemljama!

072info

Marie Cau: Francuska dobila prvu transrodnu gradonačelnicu

Redakcija

Krađa uživo: Pogledajte kako lopov ženi krade novčanik

Redakcija

Više od pola miliona građana ugroženo zbog neeksplodiranih mina

072info