Četvero ubijenih, među njima dijete, u pucnjavi u…

Četvero ljudi, među njima dijete, ubijeno je u srijedu navečer, a peta osoba je ranjena u masovnoj pucnjavi u poslovnoj zgradi u Orangeu.

To je treća masovna pucnjava u SAD-u u dva tjedna, nakon incidenta u salonima za masažu u Atlanti kada je ubijeno osmero ljudi, među njima šest Azijki, te u supermarketu u Boulderu u Coloradu gdje je ubijeno desetero ljudi.

Glasnogovornica policijske uprave u Orangeu Jennifer Amat rekla je da je policija primila poziv o pucnjavi u 17.30 po lokalnom vremenu (0,30 GMT) te reagirala na mjestu događaja.

Riječ je o dvokatnoj poslovnoj zgradi s većim brojem malih tvrtki, istočno od Anaheima.

Na policajce je otvorena vatra kad su stigli te su uzvratili.

Napadač je odvezen u bolnicu, ne zna se u kakvom stanju, rekla je Amat.

Dodala je da nema prijetnji za javnost. Ne zna se u kojem je stanju ranjena osoba.

Nathan Zachary (18) i njegov otac kuhali su večeru kad su vidjeli vijesti o pucnjavi na društvenim mrežama. Izišli su van da vide što se zbiva.

“Bože, ne mogu vjerovati, ovo je sigurno, zaista sigurno područje, morali smo vidjeti što se događa”, rekao je. “Cijelo vrijeme dok živim tu ništa se nije dogodilo – sve do sada”, dodao je.

Demokratska zastupnica iz Kalifornije Katie Porter, čiji distrikt uključuje dijelove Orangea,  na Twitteru je napisala: “Duboko su me ožalostila izvješća o masovnoj pucnjavi u okrugu Orange i u mislima sam s žrtvama i njihovim najmilijima”.

Prethodni članakVoće koje potiče gubitak kilograma
Sljedeći članakŠta o vakcinisanju kažu Islamska zajednica i Katolička crkva u BiH