Cijela Riva ih je gledala: “Bili su vidno pijani. Djevojka htjela skočiti u more”

Riva turisti septembar2021 DD
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Burnu raspravu izazvala je situacija koja se jučer u kasnim popodnevnim satima zbila na splitskoj Rivi.

Naime, u Splitu i dalje ima popriličan broj stranih turista, a neki od njih se uslijed dobre zabave malo previše opuste.

“Na prethodnoj fotografiji bilo je svakakvih komentara, a prava istina je ovo. Stranicu su bili ‘mrtvi pijani’, jedva stali na nogama. Ona se čak spremala skočiti u more, ali su je dvi cure uspjele odvratiti od njenog nauma. Eto, to je sve turizam”, napisao je autor fotografija objavljenih u Facebook grupi Split i okolo Splita, Vedran Šegvić, prenosi portal Dalmacija danas.

Bilo je različitih komentara, od onih kojim je simpatično da se mladi zabavljaju na Rivi do onih koji su njihovo ponašanje ocijenili neprihvatljivim.

“Bolje bi bilo odvesti ih do apartmana nego im se rugati. Očito ne znaju gdje su. Pijani ni ne znaju što rade. Nisu agresivni, što sad, sjeli i odmaraju jer ne mogu dalje. Ne zamjeram im”, samo su neki od komentara.

Zatim slijede novi:

“Zato što grad nije spreman za ovo. Ajde vani napravite ovo završili bi u marici, pa na otrježnjenje i s čestitkom za platiti u eurima. Gdje su komunalni redari ili policija”, “Zašto ovoliko osuđujućih komentara?? Ljudi popili, opustili se, pretjerali. I? Što je problem? Biste li bili sretniji da se sve zabrani?,

“Di su bili naši uzorni – komunalni redari…”, neki su od komentara.

GODISNJICA
MARKETING