Cijelo vrijeme razmišljamo kako usrećiti muškarce, a naučnici kažu da je to nesvjesno radimo!

Veza bi trebala biti partnerstvo ravnopravnih, a ipak se mnogo češće govori o onome što žene čini sretnima… Da vidimo što to muškarci žele. Evo spiska lijepih želja kojeg se pridržavaju u potrazi sa gospođicom Savršenom.

ŠARM

Ako žena muškarcu može izmamiti osmijeh, dovoljno je šarmantna da se može izvući iz bilo koje situacije i to je muškarcima često neodoljivo, toliko da se ponekad vraćaju i ženi koja ih je povrijedila u prošlosti. Ako ih pitate zašto, obično nemaju objašnjenje, ali kažu da ona ima nešto… bez čega oni ne mogu.

VELIČANSTVENO TIJELO

Ukusi se, naravno, razlikuju, ali svaki muškarac ima nešto na što je slab: guza, grudi, noge… Ali kad ulicom prođe djevojka koja ima to nešto, okrenut će se za njom. I to će mu uljepšati dan.

LIJEPO LICE

Kriteriji koji određuju koja je djevojka zgodna mijenjaju se s godinama. Jedne sezone u modi su mršavice, druge žene s oblinama. Ali lijepo lice uvijek je u vrhu liste muških želja. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti da je ljepota prolazna i da vas žena treba uzbuđivatie na svaki način, duhovno, intelektualno, emotivno i fizički, savjetuje portal AskMen. U krevet idite s onom pored koje se želite buditi (bar neko vrijeme).

ISKRENOST I POVJERENJE

Najuspešniji odnosi grade se na povjerenju. Sve drugo je u rangu kule od karata. Ali, to je dvosmjerna ulica. Budite iskreni prema ženi s kojom ste u vezi, samo tada možete isto očekivati i od nje.

POŠTOVANJE

Svaki muškarac želi poštovanje (ali često se izgubi iz vida da je to nešto što se zaslužuje). Ipak, nitko ne želi biti u vezi sa ženom koja mu spušta u društvu.

SMISAO ZA HUMOR

Ovo obično žene kažu kada ih pitaju koje kvalitete bi trebao imati muškarac s kojim su u vezi. Pa, i za njih je ovo prioritet. Svi mi želimo pored sebe nekoga tko će nas znati nasmijati.

INTELIGENCIJA I SAMOPOUZDANJE

Ključne kvalitete za građenje veze koja ima perspektivu. Muškarci žele vezu sa inteligentnom, ambicioznom ženom koja vjeruje u sebe, koja će ih motivirati da budu bolji.

NJEŽNOST

Za nježnošću svi čeznemo. Kad naiđu loša vremena, treba nam netko tko će nas znati utješiti, reći lijepu riječ kad osjeti da nam je potrebna, da šuti kad je vrijeme za šutnju. Ali, dobrota se vraća dobrotom, to ne bi trebalo izgubiti iz vida.

LJUBAV

Ono za čime svi tragamo, a samo rijetki sretnici uspiju doseći… Zvuči ljigavo? Možda. Da li je istinito? Sigurno.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE