Portal 072info

Čine sve za svoju djecu: One su majke heroji

majke 1536x1089 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedna od najljepših i posebnih veza jeste ona između majke i djeteta, toliko je važna da čak majčino mentalno stanje utječe na odnos koji ona ima i gradi prema djetetu. Veza započinje još dok je dijete u majčinu stomaku, poprima obrise za vrijeme poroda te se razvija tokom života, a posebno tokom prvih djetetovih godina. Pozitivna pažnja uključuje sve trenutke, situacije, geste, kada se i kojima se roditelj djetetu obraća s toplinom i ljubavlju, kada pokazuje da ga vidi i uživa u njihovom toplom odnosu.

I dok većina majki ima priliku da još otkako su njihova djeca u stomaku razmišljaju o njihovoj budućnosti, pripremaju igračke i posebno opremljene sobe samo za njihove bebe, neke majke nemaju tu priliku. One su prinuđene raditi sve i svašta kako bi zaradile i zaštitile za svoju dječicu.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Majke heroji, kako smo ih nazvali, za vrijeme teškog fizičkog rada djecu nose u svom naručju i ni jednog trenutka se ne odvajaju od njih. Neustrašive i hrabre majke koje u mreži okačenim oko glave i iznad ušiju nose djecu, doje ih i noseći puške u rukama ili radeći težak fizički posao samo su neke od fotografija koje su u posljenjih nekoliko godina obišle svijet. Donosimo vam fotografije majki heroja.

Izvor: WowMom

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6