Portal 072info

CLUB ELITE ZENICA: Amar Jašarspahić Gile (23. decembar)

Novootvoreni club u centru Zenice, na adresi nekadašnjeg kluba Collegium, danas slovi za jedno od najboljih destinacija za izvrsnu zabavu i vrhunsku uslugu. Club “Elit”, svojim gostima odlučio je za kraj 2015. godine ponuditi vrhunski nastup najpopularnije bosanskohercegovačke zvijezde, ali ujedno i pobijednika najprestižnijeg muzičkog takmičenja u regiji “Zvezde Granda”, Amara Jašarspahića Gileta.
 
Pored luksuzno opremljenog objekta, vrhunske usluge, ljubaznog osoblja, u srijedu, 23. decembra 2015. godine, svi ljubitelji kvalitetne muzike i vrhunske zabave, uživat će u pjesmama i interpretacijama ovog simpatičnog Kakanjca, koji je za kratak period osvojio srca svih Bosanaca i Hercegovaca, ali i fanova iz regije.
 
Važno je naglasiti da su organizatori ovog koncerta odlučili svojim gostima ponuditi promo cijene pića i to Karlovačkog, Heinekena, Nektara, Red Labela, Smirnoffa, uz atraktivne hostese, koje će vas dočekati u prelijepom ambijentu Cluba Elite.
 
Ulaznice možete kupiti u svim Fitness centrima “Elite” (Gradska arena Zenica i na Mokušnicama), ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom, kao i u clubu Elite srijedom, petkom i subotom, po cijeni od 10,00 KM, a na dan koncerta 15,00 KM.
 
Sigurno je da Amar Gile slovi za jednog od najkvalitetnijih bosanskohercegovačkih vokala, te atmosfera uz njegove pjesme je zagarantovana, a usluga ovog zeničkog cluba neizostavna.
 
“Ne prestaju moje kiše”, “Zašto sam sam”, “Čovjek tvog sna”, “I ja sam nečije dijete”, “Imam ljubav al’ kome da je dam”, “Danka” i mnoge druge pjesme su samo dio onoga što sve Zeničanke i Zeničane čeka 23. decembra u clubu Elite u centru grada u Zenici, a vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje i povedete najbolje društvo.
 
Vidimo se, 23. decembra u clubu Elite u Zenici, na velikom koncertu Amara Jašarspahića Gileta, na kojem ćemo ispratiti 2015. godinu, te polako uploviti u Novu 2016. godinu.
(Sponzorisana objava)
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box