Portal 072info

CRNI VIKEND U ZENICI Ugašena četiri mlada života, povrijeđene četiri osobe!

Protekli vikend u Zenici ostat će upisan crnim slovima. Prerano su, nesretnim okolnostima, ugašena četiri mlada života, a povrijeđene su tri djevojke i jedan mladić.

Cjelokupna bh. javnost posebno je šokirana tragičnim ishodom prijavljenog nestanka trojice mladića, koji nisu ni slutili da će im vikend provod biti posljednji u životu.

Prvo je u noći sa petka na subotu, nakon provoda u zeničkoj diskoteci, nešto prije 5 sati u subotu na magistralnom putu M-17 u Drivuši kod Zenice poginula mlada Eldina Šabovića, dok je suvozač Almir Softić zadobio lakše tjelesne povrede.

U subotu navečer, kod Gradske arene u Zenici, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene tri mlade djevojke koje je vozač Škode Fabie udario s automobilom.

Iste večeri, sa subote na nedjelju, mladi Zeničani vraćajući se iz diskoete u Vitezu pod još nerazjašnjenim okolnostima završili su s automobilom u rijeci.

Tijela dvojice mladića, kako je 072info već pisao, pronađena su jutros u automobilu koji je završio u koritu rijeke dok se potraga za tijelom mladog vozača nastavlja rano sutra.

Zasigurno će crni vikend u Zenici ostati dugo u sjećanju cjelokupnoj javnosti, a posebno kao opomena da voze pažljivo i nikako pod dejstvom alkohola.

Porodicama tragično stradalih želimo da prebrode teške trenutke.

Podijelite članak

Počitajte još

Firmi Emg d.o.o. iz Zenice potrebni radnici

Redakcija

U protekla 24 sata: Tri krađe u Zenici

072info

Muftija ef. Dizdarević upriličio prijem za zeničke humanitarce

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box