Crnogorci koji su oduševili BiH: Da su nam vječne BiH i Crna Gora!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Navijačka grupa Ultra Crna Gora održala je obećanje i danas uručila novac za kupovinu vozila navijaču BiH kojem je u Podgorici zapaljen kombi.

Pozitivna priča o navijačima Bosne i Hercegovine i Crne Gore i dalje traje. Na Twitteru je objavljena fotografija navijača Ultra Crna Gora koji su oduševili regiju korektnim gestom uz natpis:

– Braća koja su donijela novac za kombi. Da su nam vječne BiH i Crna Gora!

ČITAJ JOŠ:  Prolongiran termin tematske sjednice o NK Čelik

Samo dan je bio dovoljan da se skupi novac, a navijači iz Crne Gore danas su stigli u Sarajevo kako bi navijaču “Zmajeva” uručili prikupljeni novac.

On je za portal “Avaza” danas rekao da je zahvalan, ali i sretan što je na kraju sve ispalo kako treba, a osim novca za kombi dobio je i prijatelje iz Crne Gore.

– Stvarno su osvjetlali svoj obraz, što se tiče ljudstva i čojstva. Zahvaljujem im se mnogo. Kako su oni osvjetlali svoj obraz, tako želim i ja osvjetlati svoj obraz i da ih ugostim.

ČITAJ JOŠ:  Koronavirus u BiH: Koliko se ljudi do sada zarazilo, koliko se oporavilo, a koliko je umrlo

Pokušali smo to danas uraditi, ali oni su imali svojih obaveza, pa ćemo to ostaviti za septembar. Za taj burek sa sirom – rekao je bh. navijač za portal “Avaza” i dodao:

– Baš im se zahvaljujem od srca, srdačno ih pozdravljam. Dobrodošli su uvijek u našu domovinu kao gosti, kao prijatelji, kao braća.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING