AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Selin Sentino (Celine Centino) iz Švicarske potrošila je više od 3o hiljada eura na plastične operacije, poptuno promijenivši lični opis. Ova mlada dama se na ovaj potez odlučila nakon višegodišnjeg maltretiranja u tinejdžerskom periodu, kada su joj se vršnjaci rugali na svakom koraku.

Selin, koja je danas zvijezda na Instagramu i Facebooku, i za kojom uzdišu desetine hiljada muškaraca, nekada je bila užasno nesretna zbog svog izgleda, a svakodnevno se suočavala sa komentarima da je “ružna” i da ju je “teško gledati”.

Ispričala je da je maltretiranje išlo dotle da se često pravila da je bolesna samo da ne bi morala da ide u školu.

-Mučili su me svakog dana, svaki put zbog nečeg drugog. Ili su mi govorili da izgledam kao dječak jer nisam imala grudi ili je moja zadnjica bila predebela (što mi se sada sviđa). Klinci su mi govorili da mi lice izgleda kao đubre, da mi je stil oblačenja ružan, ništa im na meni nije odgovaralo. Zadirkivali su me, vrijeđali, ignorisali… Nikada mi nisu dali priliku da pokažem ko sam, vidjeli su samo “ružnu” Selin – prisjetila se ona.

Sve ovo navelo je da počne da štedi novac za plastične operacije, a danas tvrdi da su joj one pomogle da se ponovo dobro osjeća u svojoj koži.

U roku od četiri godine ona je tri puta operisala grudi, ali i nos, ubrizgala je filere u obraze, bradu i usne.

-Uvijek sam željela da imam velike grudi. Da vodim normalan život bez osuđivanja i kritika… Uštedjela sam puno novca dok sam bila mlađa. Nisam uopšte izlazila prije 18. godine. Mnogo sam radila i sav sam novac potrošila na operacije. Sada sam puna samopouzdanja i osjećam se genijalno. Jača sam nego ikad. Ako me neko i uvrijedi, nije mi važno. Više niko ne može da me povrijedi – objašnjava ova djevojka.