Portal 072info

Da li će zbog Mundijala biti manje seksa?

Foto-ilustracija: Profimedia
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Baš kao i žene, ni frajeri nisu uvijek raspoloženi i ludi za seksom, a sudeći prema fudbalskoj groznici koja tek predstoji, dame će ovog mjeseca imati “sitnih” problema u postelji.

Svjetsko prvenstvo u Brazilu tek što je počelo, a mnoge žene su već sada osjetile razlike u svom seksualnom životu. Nepisano je pravilo da za vrijeme trajanja Mundijala, frajeri prosto ne misle o ničemu drugom, do o hladnom pivu u ruci i buljenju u fudbalsku loptu koja 90 minuta prelijeće s kraja na kraj terena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kakvo li je stanje kod vas? Da li vaš frajer spada u grupu mnogobrojnih zaluđenika koji će biti zauzeti za sve, osim za “najvažniju sporednu stvar na svetu” od 12. juna do 13. jula? Ako ste ta “sretnica”, znajte da spadate u većinu ženske populacije koja će morati više da apstinira, nego vodi ljubav ovog mjeseca.

Istraživanje kompanije Durex koje je rađeno u saradnji sa 2.000 ispitanika pokazalo je da mnogi frajeri tokom Svjetskog prvenstva koriste izgovore poput “Boli me glava” i “Jako sam umoran” kako bi izbjegli seks.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ipak, većina, njih 40 odsto, je priznala kako se neće služiti prljavim trikovima i lažima, već će bez problema reći ženi da nemaju vremena za seks, naravno, zbog fudbala. Čak i ako pristanu, biće to ekstremno brzi seks, jer im ne pada na pamet da propuste ni minutu gledanja utakmice.

Zanimljivo je da je 37 odsto frajera priznalo kako bi pristali na seks, ali samo pod uslovom da televizor ostane upaljen.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kakve su vaše impresije? Da li se manje seksate zbog Mundijala?

Telegraf.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME