Da li je moguće da Sanja Kužet ima ovoliko godina: Izgleda duplo mlađe

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Sanja Kužet je jedna od najpoznatijih voditeljica.

Karijeru je započela 2003. godine. Na TV Pinku je u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu. 2012. godine je postala Bingo djevojka i vodila je ovu igru na sreću.

Uslijedio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. U maju 2014. godine Sanja je bila bolesna pa ju je zamijenila kolegica Dragana Katić. Ubrzo se oporavila i vratila na male ekrane.

U septembru 2016. godine je otišla na trudničko bolovanje, a u „Zvezdama Granda“ ju je zamijenila koleginica Sanja Ćulibrk. Sanja se oprobala i kao glumica. 2006. godine je tumačila ulogu Senke u tinejdžerskoj horor-komediji. Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti“.

Sanja je bila godinu dana u braku sa Zoranom Piperom. 2009. godine je rodila sina koga je nazvala Andrija. Par je odlučio da se razvede i ostali su u dobrim odnosima. Mediji su je povezali sa šefom orkestra Grand produkcije Aleksandrom Sofronijevićem, ali voditeljica ovo nije potvrdila.

Rođena je u 9. augusta 1983. godine (38 godina) u Beogradu, a mnogi se iznenade kada pročitaju ovi informaciju, te misle da je u pitanju neka greška, iako voditeljica izgleda mlado to jeste njena godina rođenja.