DA LI STE VI NORMALNI?: Marija Šerifović zgrožena pjesmom “Sikter” koju pjeva maloljetnica

1640630696 marija serifovic foto instagramserifovic e1640634764447 750x715 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Posljednjih dana jedna od glavnih tema na društvenim mrežama jeste jpesma “Sikter” koju je Grandova zvijezda Zorana Mićanović prepevala u Božićnom maniru.

Stihovi pjesme „Sikter“ promijenjeni su u želji da budu u duhu praznika koji su pred nama, a ova verzija pjesme postala je viralna zbog čega ni Marija Šerifović nije mogla, a da je ne prokomentariše.Marija je oštro osudila stihove pjesme, a najviše joj je zasmetalo to što istu pjeva maloljetna osoba, odnosno Zorana.

-Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l moguće da je neko upotrijebio svoje vrijeme trud, inteligenciju i dao maloljetnoj osobici da pjeva: “Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka(visikija), Božić, Božić baj, baj”?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo- rekla je Marija.

Inače, Zorana Mićanović je učesnica prošlogodišnje sezone muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” koja je najbolje prošla nakon finala budući da je njena pjesma postala jedan od najvećih ovogodišnjih folk hitova.