Dalila Dragojević iznajmila vilu sa bazenom, pa ponižavala sve redom

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Dalila Dragojević nikad ljepša i nikad samouvjerenija proslavlja svoj 29. rođendan. Iako joj pobjeda izmakla u “Zadruzi 5”, ona je spremna da ostvari trijumf u mnogo važnijoj trci zvanoj život.

Ona je dala intervju za jedan portal i tom prilikom je najavila da slavi dva rođendana danas, to jest, da slavi i dan kada je došla na svijet, ali i kraj braka sa Dejanom Dragojevićem.

Ova provokativna izjava postaje još intrigantnija, ako se uzme da je na današnji dan prije 5 godina, Dalila upravo i izrekla sudbonosno “da” pred matičarem mladom Dragojeviću i time položila bračni zavjet.

Novinar ju je pitao: Veliku prašinu je podiglo to što si odlučila da proslaviš rođendan na godišnjicu braka, kako si odgovorila na te komentare?

-Rekla sam i maloprije, reći ću i sada. Jedina sam koja slavi rođendana dva. Prvi kada me je majka rodila, drugi kad se nekog oslobodila .

Da li ti je Filip Car čestitao rođendan?

-Ne znam ko je to stvarno, pitate me o ljudima koje ne poznajem.

Da li si imala neko neprijatno iznenađenje za rođendan?

-Ne, naravno da ne.

Koja želja te je najviše obradovala?

-Pa naravno čestitke od mojih roditelja, gdje mi žele puno zdravlja i sreće i naravno čestitke od mojih prijatelja i od ljudi koji mi znače…Sad sam ti rekla, roditelji su mi poželjeli puno zdravlja, sreće i da budem malo pametnija.

Koji te je poklon najviše oduševio?

-Poklone još nisam pregledala. Poklon koji sam vidjela je od nekog ko je meni jako sada bitan u životu, to me je oduševlo. Ostale poklone nisam vidjela, vjerujem da su prelijepi, jer takvo mi je društvo.

Sinoć je Luka Nikolić objavio snimak iz izlaska sa tobom. Je l’ on osvojio tvoje srce?

-Vidjet ćete. Vama da pokažem? Pa ne znam da li ću, dečko stiže, a da li ću pokazati, vidjet ćemo.

Srbijadanas