Dan razvoda bio je katastrofa za mene, dvije godine sam se spremala… Sudija me molio da prestanem plakati…

Screenshot 1 2188

Emina je uprkos pandemiji, koja je ove godine svima poremetila planove, uspjela da lansira svoju kozmetičku kolekciju, koja je naišla na sjajne kritike u Srbiji i Turskoj, gdje se prodaje.

Popularna pjevačica Emina Jahović godinama živi na relaciji Beograd-Istanbul, a kako za sebe voli da kaže, obožava da radi i u svakom poslu uživa.
-Ja sam pravi generator, mašina. Volim da radim, nisam u stanju da ležim, ljenčarim… Nisam takve prirode i kada ne radim osjećam se veoma loše – rekla je ona, a potom je opisala kako se bori sa teškim momentima u životu.
– Uvijek kažem da život nije odsustvo problema, nego način na koji se sa njima izborite. Kraj 2017. i 2018. godinu pamtit ću po ne baš lijepim trenucima u svom životu. Bilo je jako teško, ali sam se izborila i postala samo jača – ispričala je Emina za medije.


Podsjetimo, Emina se 2018. godine razvela od Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a razvod je teško podnijela.


– Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dvije godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, vidjela sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: “Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje” – rekla je pjevačica nakon razvoda u emisiji Ami G show.
Inače, Emina je uprkos pandemiji, koja je ove godine svima poremetila planove, uspjela da lansira svoju kozmetičku kolekciju, koja je naišla na sjajne kritike u Srbiji i Turskoj, gdje se prodaje.