Dani Foruma građana Zenica

DaniForumaGradjanaZenice

Obilježavajući dvije decenije svog rada Udruženje Forum građana Zenice tokom ove godine realizovao je niz aktivnosti, a njihova završnica je manifestacija „Dani Foruma građana Zenice“, koja traje od početka decembra.Ovo je rečeno na današnjoj pres konferenciji, tokom koje su najavljene i naredne aktivnosti u sklopu ove manifestacije.

– U petak, 20. decembra organizujemo Skupštinu ovog Foruma u velikoj sali Općine Zenica, kada će biti prezentovani najvažniji dosadašnji projekti Udruženja, a iste večeri desiće se i otvaranje multimedijalne dokumentarne izložbe u foajeu Bosanskog narodnog pozorišta, dok je za 30. decembar takođe u pozorištu planirana svečana akedmija Foruma građana Zenice, izjavio je sekretar udruženja, Senad Muslić.

Do kraja godine predviđen je i obilazak Somen ploče Kulinu banu u Zenici,  dok je za januar planirano održavanje okruglog stola na temu „Problematika u radu nevladinih organizacija, odnosno udruženja“, te akcija dobrovoljnog darivanja krvi članova Foruma građana Zenica.

rtvze.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE