Đani i supruga Slađa se požalili: Treba nam 10.000 eura da izguramo mjesec

djan
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nakon što je Miroslav Ilić rekao da mu treba 3000 eura da preživi mjesec, javili su se njegovi kolege i prokomentirali izrečeno.

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa ne kriju da žive na visokoj nozi, a to donosi i određene troškove koji su prema njihovim riječima ogromni.

Kad su joj rekli da je Iliću dovoljno 3000 eura mjesečno, prema pisanju srpskih medija prasnula je u smijeh.

– Što će njemu (Miroslavu) više kad je jednom nogom u grobu… Ma kakvi 3000 eura, jedino ako se grije na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigdje ne idemo, 10.000 eura minimum”, rekla je i dodala: “Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja. Onda plaće, firma, doprinosi. Troškovi su nam ogromni.”

Nešto manji su troškovi pjevačice Goce Božinovske.

Goca Božinovska
Goca Božinovska Foto: Arhiv

– Meni treba i 5000, nema tih para koje se ne potroše. I za djecu i za prijatelje, ako sklopiš da stvarno ispoštuješ sve, treba dosta, ali ja ne brojim. Kupim ono što mi treba i ne vodim evidenciju. Nisam primijetila da mi zafali, ni koliko sam potrošila, ni koliko imam ne znam. Djeca rade pa sam ih skinula s dnevnog reda, svi su samostalni, i Mirko i Zorana i Jelena. Ne bi mi bilo loše da mi da neko 3000 eura, Miroslav je čovjek sigurno mislio na sve troškove. Ima i oko kuće troškova te nešto popustilo, nešto puklo, krov, teže je ljudima koji imaju kuću nego stan – rekla je za Telegraf.

I Anabela Atijas ima visoke troškove.

– Moj život nije jeftin jer imam dvoje djece u privatnoj školi. Imam tinejdžericu, znate kako to s tinejdžerima ide. Jest da se u koroni manje troši, manje se izlazi, ja ne pamtim kad sam na sebe dinara potrošila. Ja ne žalim na obrazovanje, bez stresa se djeca obrazuju i nama roditeljima je lakše kad imaš normalnu svakodnevicu. Te dvije školarine, računi, život, Blankica ide na tenis, balet, iskreno ne smijem staviti na papir. Nije ispod 2000 eura – ispričala je.

GODISNJICA
MARKETING