Daniel Kajmakovski: Nisam dobio ni pare ni auto iz X Factora, niti znam kad ću!

Podijelite vijest

daniel kajmakovski

Mjesec dana nakon pobjede u velikom finalu ‘X Factora’, makedonski pjevač Daniel Kajmakoski za Telegraf kaže da nije dobio nijednu od obećanih nagrada – ni 10.000 eura, ni automobil “mini kuper”, kao i da ne zna kad će se to dogoditi!

Daniel navodi da radi na albumu, koji je također dio njegove nagrade, ali da je potpuno neizvjesno kad će se njegov novi materijal pojaviti u prodaji.

Još tokom prenosa finala iz “Kombank arene”, voditeljka Ana Mihajlovski je saopštila da će Kajmakoskom novac biti uplaćen “za tri dana na račun” i da će automobil dobiti nakon nekoliko dana.

Međutim, od toga, bar za sada, nema ništa, što nam je potvrdio i Daniel.

– Najbolje bi bilo da pozovete produkciju i njih zamolite za komentar. Istina je da nisam još ništa dobio, ni pare, ni auto. Zaista ne znam koji su razlozi i kad će se to dogoditi. Što se albuma tiče, počeli smo s radom, probao sam neke pjesme, ali vam ne mogu reći kad će biti objavljen – priča za Telegraf talentovani pjevač koji se nedavno preselio u Beograd.

U “paketu” uz obećani album se nalaze i dva spota, Prvobitni plan je bio da prvi video bude objavljen kao najava CD-a, ali Kajmakoski i ovde ponavlja da ne zna kada će se to dogoditi.

– Trebalo je da dobijem nagrade i da mi finalisti krenemo na turneju… Za sada sam tu u Beogradu i čekam da vidim šta će se desiti – kaže na kraju Daniel.

Telegraf.rs