Portal 072info

Daniel Kajmakovski: Nisam dobio ni pare ni auto iz X Factora, niti znam kad ću!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

daniel kajmakovski

Mjesec dana nakon pobjede u velikom finalu ‘X Factora’, makedonski pjevač Daniel Kajmakoski za Telegraf kaže da nije dobio nijednu od obećanih nagrada – ni 10.000 eura, ni automobil “mini kuper”, kao i da ne zna kad će se to dogoditi!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Daniel navodi da radi na albumu, koji je također dio njegove nagrade, ali da je potpuno neizvjesno kad će se njegov novi materijal pojaviti u prodaji.

Još tokom prenosa finala iz “Kombank arene”, voditeljka Ana Mihajlovski je saopštila da će Kajmakoskom novac biti uplaćen “za tri dana na račun” i da će automobil dobiti nakon nekoliko dana.

Međutim, od toga, bar za sada, nema ništa, što nam je potvrdio i Daniel.

– Najbolje bi bilo da pozovete produkciju i njih zamolite za komentar. Istina je da nisam još ništa dobio, ni pare, ni auto. Zaista ne znam koji su razlozi i kad će se to dogoditi. Što se albuma tiče, počeli smo s radom, probao sam neke pjesme, ali vam ne mogu reći kad će biti objavljen – priča za Telegraf talentovani pjevač koji se nedavno preselio u Beograd.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U “paketu” uz obećani album se nalaze i dva spota, Prvobitni plan je bio da prvi video bude objavljen kao najava CD-a, ali Kajmakoski i ovde ponavlja da ne zna kada će se to dogoditi.

– Trebalo je da dobijem nagrade i da mi finalisti krenemo na turneju… Za sada sam tu u Beogradu i čekam da vidim šta će se desiti – kaže na kraju Daniel.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Telegraf.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME