Dara Bubamara dovela liniju do savršenstva pa poručila: Ja sam ta sa slike

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Pjevačica Dara Bubamara je već nekoliko decenija na estradi, ali se uvijek trudi da ide u korak sa trendovima. Zato snima pjesme koje su žanrovski aktuelne, pravi žurke na nastupima, ali ni na društvenim mrežama ne zaostaje.

Pored toga što se skupo oblači i vozi skupe automobile, Dara neprestano objavljuje fotografije na svom Instagram profilu za koje tvrdi da ih ne sređuje u programima za obradu.

Međutim, pjevačica je često je na meti kritika zbog kako kažu, pretjerane upotrebe fotošopa, korisnici društvenih mreža isticali su da vidno i previše sređuje lice, ali i smanjuje svoje tijelo. Ona je odlučila da im svima “zapuši usta”, te je liniju dotjerala do savršenstva, a zatim je otkrila i kako je smršala.

Na pitanje da li je ona “kraljica filtera”, Dara je dala urnebesan odgovor. 

– Pogledaj, mislim, šta, šta radim ja? Vidite nos, oči, facu, tu se uložilo, radilo se na sebi, tako da žao mi je. Ja sam ta sa slike – istakla je pjevačica.

Ona je nedavno poručila da ne voli kada ljudi polemišu koliko je novca dala za neko putovanja ili komad odjeće, ali i priznala:

– Preteruju, ali i da je istina ja sam to sama zaradila, sama stvorila. Mogu ponosno da se slikam sa svim što imam – zaključila je pjevačica.

avaz