dara
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Ovog nedeljnog popodneva gost u studiju kod Bojane i Tijane na ”Pink” televiziji u emisiji ”Premijera – Vikend Specijal” je popularna folk pjevačica, Dara Bubamara.

Ovom prilikom otkrila je kako je izgledao njen povratak na scenu i detalje o novoj pjesmi.

Atmosfera pjesme je da jedva čekamo u klub, da je dosta korone, da jedva čekamo da izađemo, to smo i željeli. Napravila sam jednu probu sa muzičarima, to ne može da se zaboravi. Pauzirala sam i kao trudna, poslije toga sam odmah znala tekstove. Jedino mi je čudno što dolazim u devet uveče u klub, a on već pun.

Sa mnom se nikad ne zna, možda ću da izbacim pjesmu za mjesec dana, možda album, ko zna – dodaje Dara.
Osvrnula se na svoju vanvremensku popularnost koja traje već preko 20 godina.

Riješila sam da ću iz godine u godinu biti popularnija. Mnogo radim, na pjesmama, na imidžu, mnoge stvari su spontane, ali većinu stvari isplaniram – priča ona, pa dodaje:
Najveći uspjeh mi je što klinci što su trčali nekad za mnom, sad imaju klince koji trče za mnom i traže autogram. To je moj najveći uspjeh!

Otkrila je kako funkcioniše sa sinom Kostom, koji je čak i savjetuje, iako je još uvijek mali.

Sin mi je nevjerovatno psihički jak za svoje godine, lijepo pjeva, samo što je on odlučio da bude fudbaler, ima energiju na mene. Nekad mi daje savjete, ja kažem da ću poludjeti od medija, on mi kaže ”Ma šta ti je mama, ti si zvijezda i treba da pišu!”. Šta god da stavim ja znam da će izaći na portalima.
Nerijetko se nađe na meti hejt komentara da se fotošopira.

Ne fotošopiram se, samo filter neki možda kao i svi. ali godine ne određuju fizički izgled, bitno da imaš dobru energiju. Vodim računa o svom izgledu.