AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

U posljednje vrijeme dosta se spekulisalo o udaji popularne pjevačice Dare Bubamare, za 21 godinu mlađeg dečka Tonija, koji se navodno i preselio kod nje. Međutim, mediji prenose da između njih dvoje baš i ”ne cvjetaju ruže”, i da je sve što pokušavaju da predstave na društvenim mrežama, zapravo laž.

Još jedan dokaz da je ova veza između Dare i Tonija na klimavim nogama potvrđuje i događaj koji se navodno dogodio prošle nedjelje na parkingu ispred jednog šoping mola u Novom Sadu, a kome su prisustvovali brojni posjetioci. Prema pinka, Dara i Toni su zajedno došli njenom bijelim mercedesom, i vjerovatno su bili nervozni od starta, jer su dugo tražili slobodno parking mjesto blizu ulaza, a kako je toga dana bio vikend, parking je bio krcat. Za volanom se nalazila pjevačica, pa je čim su izašli iz auta, nastavljena žustra rasprava, koja je vjerovatno započela još dok su bili u automobilu.

-Zapamtićeš me debilčino, ne možeš se ponašati kao kreten. Nemaš bre 10 godina, ja više neću da trpim tvoje klinačke fore – navodi izvor Bubamarine riječi i dodaje da je pjevačica mlatarala rukama. Toni nije htio dalje da se svađa s njom, pa je pozvao taksi i otišao, a Dara, kako saznajemo, nije ni pokušavala da ga zaustavi, već je ušla u šoping centar i tamo se zadržala malo više od sat vremena. Po završetku šopinga, ruke su joj bile pune kesa, tako da je jedva uspjela da drži telefon. Ovog puta je bila boljeg raspoloženja, smijala se i nekom pričala da stiže uskoro i da je sačekaju.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Darom, kako bi objasnila šta je bio uzrok njenog bezobraznog ponašanja prema dečku, ali se ona nije javljala na pozive.

Podsjetimo, prije mjesec dana se u medijima pojavila vest da su Dara i Toni raskinuli, pošto su obrisali sve zajedničke fotografije i snimke sa društvenih mreža, da bi ona to ubrzo i demantovala fotografijom sa njihovog zajedničkog odmora i emotikonom srca. Prije samo nekoliko dana, mediji su prenijeli vijest da Toni već neko vrijeme žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu i da planiraju da se vjenčaju 7. jula, na godišnjicu njihove veze.