Darka Šarića skidaju golog dva puta dnevno, ne može zadovoljiti seksualne potrebe

Podijelite vijest

Darko Šarić se pobunio što ga u pritvoru Specijalnog suda drže pod najstrožim sigurnosnim mjerama i budnim okom sigurnosnih kamera, kojima se 24 sata prati i kontroliše svaki njegov korak.

Uhapšeni Šarić pomirio se sa zakonskom zabranom intimnih susreta u ‘ljubavnoj sobi’, ali mu je, kako Kurir saznaje, prekipjelo što nema ni sekunde privatnosti.

‘Šarić je pod najoštrijim mjerama, što, između ostalog, podrazumijeva da ga, svaki put kad izlazi u šetnju, skidaju golog. I to tako dva-tri puta dnevno, koliko ima pravo na šetnju. On se zbog toga izgleda malo posramio’, otkriva izvor Kurira.

No izgleda kako Šariću to nije jedina ‘muka’.

ćelija Darka Šarića

‘Također se požalio što nema nikakvo pravo na privatnost jer mu je ćelija pod stalnim nadzorom, tako da se ne može samozadovoljavati jer je svjestan da ga neko stalno gleda i da mu se podsmijava’, tvrdi izvor.

Podsjećamo, Šarić je uhapšen 18. marta u zajedničkoj akciji Srbije i Crne Gore. Potjernica za njim je izdana u Srbiji 9. decembra 2009. godine, a međunarodna u januaru 2010. nakon što je u oktobru 2009., u sklopu ‘Balkanskog ratnika’, zajedničke akcije američke agencije DEA, srpske BIA i policije Urugvaja zaplijenjeno 2,5 tone kokaina na jahti ‘Maui’ u luci Santiago Vasquez, 25 kilometara od Montevidea.

Depo.ba