Darko Lazić ponovo mora na operaciju

darko

Nakon duge pauze Darko Lazić se ponovo vratio u teretanu, spreman da se bude u top formu i započne nov i zdrav život. Iako mu u početku nije bilo lako, uz dobrog trenera savladava sve prepreke.

– U početku me je boljelo i rame i noga, ali uz pomoć dobrog trenera sve to brzo prođe. Najveći izazov je kada treniram noge, jer me ona boli najviše. Juče sam na traci i pokušao da trčim i vidio sam da mogu. Tri godine nisam potrčao i sada sam shvatio da mogu. Mislim da će to biti sve dobro, imam veliku podršku. Nisam smio da potrčim, jer nisam znao šta će se desiti – izjavio je Lazić za srbijanske medije, i dodao da bi trebalo ponovo da se podvrgne operaciji.

– Trebalo bi da operišem rame, ali mi za sada to ne smeta, tako da, ako baš bude bilo potrebno – kaže Lazić.

Folk pjevač istakao je da se osjeća bolje nego ikad.

– Bio sam se umrtvio tokom ove tri godine da me je bilo jako teško natjerati da krenem. Sada se osjećam zdravo, toliko manje spavam, sav sam hiperakrtivan, pun sam snage i drugi čovjek sam. Treniram svakog dana i osjećam se odlično – istakao je Lazić.

Pjevač je promjenio i ishranu, jer kako kaže, što više vježba, više kalorija mora da unese.

– Posljednji mjesec počela je ishrana da se menja. Počeo sam da vodim računa, kako sam pojačao treningde više jedem i više sam gladan i da ne bi došlo do onoga da se ponovo ugojim vodim računa šta jedem – istakao je.

Avaz

Prethodni članakŠokantno: Ruskinja dozvolila mužu da siluje Ukrajinke -“možeš, ali samo sa zaštitom”
Sljedeći članakJesu li političke slobode u Bosni i Hercegovini stvarnost ili mit?