DARKO LAZIĆ PRIZNAO: Bio sam fini narkoman

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Folker Darko Lazić, po svemu sudeći, konačno je pronašao mirnu luku pored supruge Katarine i uspio da se riješi poroka. O tome da je bio veoma poročan priznao je i sam, ističući da nije imao mjeru.

Lazić tvrdi da je o njegovoj promjeni nabolje, najbolje da govore oni koji ga dobro poznaju, a ne on:

– Ne ide da ja pričam o tome koliko sam se promijenio, bolje je da to drugi kažu. Mogu samo da kažem da sebe više ne mogu da prepoznam. Poroci su bili sastavni dio mog života. Kad bih se odrekao svega, to ne bih više bio ja. Sad je sve to u normalnim granicama. Ne pušim više, ne drogiram se, ne kurvam se, samo ponekad nešto popijem – priča Darko i dodaje:

– Nekako mi se zgadilo da uzimam bilo šta, drogu i bilo šta tome slično jer su danas svi u tom fazonu. Što reče Aca Lukas, nekad je bilo zanimljivo drogirati se, a sad je izlizano. Nikad nisam krio da sam poročan. Kod mene je samo bio problem što nisam imao mjeru. Pretjerivao sam i onda me to umalo nije koštalo glave – kazao je on, pa se prisjetio nezgode koja ga je zamalo koštala života:

– Znaju svi da sam pod dejstvom alkohola sjeo za volan i slupao se. Mogao je da bude haos. Bio sam fini narkoman, sve sam htio da probam i eto, na neki način sam platio cijenu. Taj period života mi je kao pakao! Danas rijetko pričam o tom periodu kad se desila saobraćajka. Ne volim da se vraćam na to i samo kažem da smo živi i zdravi. Rijetko za šta se kajem, moj život je moja stvar.

Lazić je rekao da je tek poslije udesa shvatio ko su mu pravi prijatelji.

-Volim, u neku ruku, što mi se desilo ono s kolima. Vidio sam ko su mi pravi prijatelji na estradi. Pokazali su prava lica, ja im, uprkos svemu, želim sreću i da budu bar upola uspješni kao ja. Svi koji meni žele loše, dabogda im bilo samo najljepše! Nikome ne mislim zlo, ali na kraju se ispostavilo da su to sve sitne prodane duše. Čak su neki pokušavali da zavade mene i Đanija, ali nisu znali da je to nemoguće. Đanija samo čovjek treba da razumije na pravi način. On je veliki drug, poseban je i veliki je šaljivdžija. Gledam ga kao oca i mora da se zna da među nama nikako nema zle krvi – rekao je Lazić.

Informer