Dejan apsolutni favorit Zadruge 5, za petama mu Dalila, ali i on: Evo kome društvene mreže još predviđaju ček od 50.000 eura!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Poslije više od deset mjeseci, konačno je došao dan kada će se saznati ko će iz pete sezone “Zadruge” izaći bogatiji za 50.000 eura.

Favorita za glavnu nagradu ima nekoliko, ali u praksi se pokazalo da su iznenađenja uvijek moguća, pa tako i da oni koji slove za moguće pobjednike neočekivano ispadnu.

Na društvenim mrežama već se uveliko spekuliše ko bi mogao da bude pobjednik, a najveći favorit je Dejan Dragojević, kog je supruga Dalila Mujić javno, na njegove oči, prevarila sa Filipom Carem.

Dejan nije mogao da vjeruje šta mu se dešava, pa je u jednom periodu bio toliko nestabilan da je obučen skočio u bazen, pesnicom lomio sve pred sobom, a kao vrhunac svega bila je situacija kada je flašom sebi razbio glavu. Ipak, na kraju je uspio da preboli Dalilu i otpočne vezu sa Aleksandrom Nikolić. Publici su se svidjela i Dejanova izlaganja za crnim stolom, u kojima je, kako oni navode, na interesantan način umio da potkači svoje “protivnike”.

ČITAJ JOŠ:  Neobičan biznis: Vijetnamske masaže uz cestu za samo 2 dolara

Dalila je antijunakinja “Zadruge 5”, ali i kao takva, ona je uz sebe skupila fanove koji su opčinjeni njome.

Mujićka je bez imalo griže savjesti prevarila muža Dejana, a onda ga i vrijeđala, što je kod mnogih gledalaca izazvalo revolt. Ipak, oni ljudi koje pridobila smatraju da je samo iskrena i da je fer što je ostavila muža ako joj se desila ljubav, te da bi zbog toga trebalo da osvoji glavnu nagradu.

Mensur Ajdarpašić iza sebe ima pravu armiju fanova, koji su čak bili spremni na to da njegovom kolegi Dinu Dizdareviću uplate 200 dolara kako bi prenio Mensuru poruku od njih. Fanovi Mensura Ajdarpašića bili su ljuti na njega zbog toga što je bio u vezi sa Milicom Veselinović, za koju su oni smatrali da mu samo stvara problem i da ga tjera na diskvalifikaciju.

ČITAJ JOŠ:  Cvjetovi puni zdravlja

Ipak, na kraju je Ajdarpašić okončao vezu sa Milicom, zbog čega se trenutno bolje kotira kod publike.

Kao i u svakoj sezoni, i u ovoj je publika izabrala i jednu smjernu i kulturnu osobu, koja se izdvaja od ostatka. Ovog puta to je Anđela Đuričić. U rijalitiju je bila zaljubljena u cimera Mateju Matijevića, međutim, on nije imao jednako snažne emocije prema njoj, pa je ljubav ostala platonska. Osim toga, publici se veoma dopalo i Anđelino odmjereno ponašanje, a naročito ih je dirnula njena potresna priča o bratovljevoj pogibiji.

ČITAJ JOŠ:  Dejan priznao da li bi oprostio Dalili nakon svega (VIDEO)

Miki Đuričić u svakom rijaliti šou-programu važi za favorita, međutim, on u gotovo nijednom nije došao do finala, zbog toga što je bio diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja.

Ipak, čini se da ga je očinstvo zaista promijenilo, pa je ovoga puta dogurao do kraja, a njegovi fanovi misle da bi baš peta sezona mogla da bude trenutak kada će Đuričić konačno osvojiti prvo mjesto.

GODISNJICA
MARKETING