DEJAN MATIĆ VOZIO AUTOMOBIL: To je za zatvora, nije za novine

dejan matic mikrofon e1644071439328 750x413 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Dejan Matić oduvijek je bio spreman za najveće ludosti, pa čak i da u automobilu provoza svoje prijatelje.

Pored nevjerovatne energije i duhovitosti, pjevač može da se pohvali i da zna napamet raspored svojih nastupa i do nekoliko mjeseci unaprijed. Iako oko sebe ima čitav tim ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri, kaže da vjeruje isključivo samom sebi.

– Ja se oslonim na menadžera, ali i dalje sve držim u glavi. Pošto sam ja dugi niz godina, bukvalno od mojih početaka pa do prije par godina bio i menadžer i bubnjar i pjevač, pa mi je to negdje i ostalo, samo još vozač nisam bio. Držim sve to u glavi, iako imam sjajnu ekipu koja danas sve dobro organizuje. Kad hoću da se odmorim i posvetim porodici, tu su oni, a ovako sve držim u glavi – istakao je Dejan, pa otkrio da li je tačno da je uprkos tome što ne vidi vozio automobil.

-Jesam, ali ne bih o tome javno, ali bilo je. Nisam se ja hvalio, to su se hvalili moji prijatelji koji su se sa mnom vozili. Jedan moj prijatelj je rekao da dam to za novine, a ja se mislim kakve novine, to je za zatvor, koje novine – iskren je Matić.

Kaže da mu je to iskustvo neponovljivo, ali da bi ponovo učinio isto, jer obožava da bude za volanom. 

– Meni se nikad nije ugasio auto kad krećem, ja da mogu da vozim, ja bih vozio non stop. Kažu mi mnogi da bi mi dosadilo, a ja mislim da ne bi nikad – smatra pjevač.

Mada se priča da je vozio čak 40 kilometara, u šali kaže da je to ipak bilo samo na poligonu.