DEJAN PRIZNAO DA SE NIJE RAZVEO OD DALILE: Dragojeviću ovo izletjelo u emisiji

Nakon što su vidjeli reakcije Aleksandre Nikolić i Filipa Cara na poklon Dejana Dragojevića, voditeljica Dušica Jakovljević porazgovarala je sa Sandrom Rešić i Dejanom o istima.

-Tamo se sve tumači, sve što sam rekao, on je isto rekao. Znao sam da će da provali po jajetu da sam ja. Meni je smiješno. Nek mu je sa srećom – rekao je Dejan. Mnogo lijepo je bilo, Sandra dijeliš li moje mišljenje – pitala je Dušica.

-Zaista je bilo preslatko i romantično, mislim na čin. Podržavam ljubav, mislim da ćemo svi zajedno u pakao. Ovo sve što je urađeno je prelijepo. Apsolutno vjerujem u ljubav, generalno. U ovom momentu vjerujem u ljubav, niko živi nije opstao – rekla je Sandra.

-U kakvim ste vi odnosima sada – pitala je Dušica.

-Mislim da ćemo sljedeće godine da se okumimo – rekla je Sandra.

-Nisam sljedeće godine u Srbiji… Kada je stala komunikacija u rijalitiju, stala je skroz. Ja kad kažem: “Nikad više!”, to je onda nikad više! Nema potrebe da se pozdravimo, kod koga vidim lošu namjeru, to je to – rekao je Dragojević.

-Nemam komentar kada je Dejan Dragojević u pitanju, ne zanima me šta će on da misli… Ja koliko poznajem Filipa, on je do bola volio sve žene za ove tri godine. Ja njemu vjerujem da je to tako u ovom momentu, ali sam mu vjerovala da će to biti i prošle godine, ono kao: “Iz Donjeg Šepka te vodim za Crikvenicu”. Moje iskustvo učestvovanjem je pokazalo drugačije. Navijam da se konačno skrase, a ne da se samo razvode – rekla je Sandra.

-Ja sam vjerovao u ljubav Sandre Rešić i Anđela… Još mi nije stiglo od suda da sam se razveo – izletjelo je Dejanu u jednom trenutku.

Dejan i Dalila Dragojević su tokom “Zadruge 5” podnijeli zahtjev za razvod braka, zbog toga što ga je ona prevarila i zaljubila se u Filipa Cara. Proces se odužio i u februaru su imali posljednje ročište, kada je Dejan u sud došao u duksu sa natpisom “Karma je k*čka”.

Detaljnije pogledajte u videu.