Portal 072info

DEJANA TALK SHOW: I ovog vikenda interesantne teme u programu OBN TV

I ovoga vikenda Dejana talk donosi zanimljive teme, u subotu će se govoriti o zdravlju a nedjelja je rezervisana za naše mlade talente.

Subota, 24.10.2015. 17:30h

NE-OBIČNA KATARAKTA                               

Kroz subotnje izdanje Dejana talk showa ćemo se posvetiti naizgled poznatim temama iz oftalmologije, ali zapravo potuno drugačijim. Zamučenja prirodnog , biološkog sočiva, poznato pod nazivom Katarakta, nije nešto što prati samo starije životno doba. Ona se javlja i kod mlađih. Neke operacije katarakte predstavljaju velike hirurške izazove. Pravi znalci hirurgije, vladari u svijetu oftamologije izvanredno poznaju rizične momente u ovakvim zahvatima i daju najbolja hirurška rješenja.

Ovakva , brilijantna  vanstandardna očna hirurgija, koja se njeguje u Svetom Vidu, prepoznata je širom svijeta i nagrađivana višestrukim vodećim priznanjima za kvalitet i izvanrdnost.

Nedjelja, 25.10.2015. 17:30h

MALI – VELIKI FUDBALERI

Osim škole i bezbrižnog djetinjstva poželjno je da se dijete bavi nekom izvanškolskom aktivnosti. Nešto u čemu će se pronaći, što će ga učiniti zadovoljnim i gdje će svoj višak energije kvalitetno potrošiti. No, šta kada otkrijemo da je naše dijete izuzetno talentovano u tome što radi, kada već u ranoj dobi počinje postizati zavidne rezultate na takmičenjima i kada se stvori mogućnost da mu talent predodredi buduće zanimanje? Postoji li tačna formula kako će dijete postati recimo vrhunski sportista, fudbaler? O tome i o još mnogo čemu Dejana Rosuljaš će razgovarati sa svojim gostima. 

Podijelite članak