AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Vijesti

Subotnje izdanje Dejana talk showa je posvećeno zdravu a nedjelja je rezervisana za klince koji su se vinuli u estradni vrh

SUBOTA, 19.112016. KAKO ISPRAVITI SVOJE TIJELO?                        

Subotnje izdanje Dejana talk showa će biti posvećeno zdravlju. U novom izdanju popularnog talk showa gledaoci će se moću upoznati sa iskustvima pacijenata koji su se podvrgli AtlasRelaX metodi, a premijerno će biti i predstavljen jedinstven proizvod koji će velikom broju ljudi koji imaju problema sa držanjem promijeniti život. Riječ je o AtlasRelaX Posturalnim blokovima.

           

NEDJELJA, 20.11.2016. ZVEZDE GRANDA  2016.

Zvezde Granda, nekada šansa i ideja, danas regionalni brend i putokaz generacijama mladih pjevača, ali i dokazani put do vrha i prilika da se stane rame uz rame sa najvećim pjevačkim zvijezdama na ovim prostorima.

-Zato iz godine u godinu, hiljade mladih ljudi, vođenih starom Kineskom poslovicom, „da Planinu može pomjeriti samo onaj ko je na početku pomjerao kamenčiće“ – iznova potvrđuje veličinu ovog koncepta.

Iz Beogradskog Studija Grand Produkcije emitujemo specijalno izdanje DTS – a Dejanini gosti su popularne Zvezde Granda, koje su obilježile prošlu sezonu, Fatmir, Bubi, Uroš, Ibro, Dejana… vinuvši se u jato već nadaleko poznatih i afirmisanih kolega. Nedjeljno izdanje Dejana talk showa je na programu OBN TV u 17:30h.