Portal 072info

Dejana Talk Show: PSI ZA IZLOŽBE

Dejana Talk Show i u novim izdanjima ove subote i nedjelje donosi interesantne teme, subota je rezervisana za vijekovni problem koji prati čovječanstvo „katarakta i korekcja dioptrije“ a u nedjelju možete upoznati pse koji idu na izložbe i osvajaju nagrade

Subitnje izdanje Dejana talk showa, 21.05.2016. od 17:30h bit će posvećeno problematici lasera kod djece i mladih, ali i još jednom gorućem problemu- katarakti u mlađem dobu. Stare teme, a opet nove i uvijek aktuelne.

Katarakta i korekcja dioptrije je vijekovni problem koji prati čovječanstvo, ali se način rješavanja mijenja i prilagođava potrebama savremenog čovjeka i visokih zahtjeva za boljim vidom i bez zavisnosti od pomagala.

Večina vlasnika čistokrvnih pasa bar su jednom bili sa svojim ljubimcem na izložbi pasa. Ukoliko nisu dobili uputsva od uzgajivača i prijatelja koji su malo duže u kinologiji kako se ponašati zasigurno su bili potpuno iznenađeni i nespremni jer su mislili da psa samo treba prijaviti i dovesti na izložbu. Možda ga prije toga počešljati i eventualno okupati i to je to.

Dejanini gosti ove nedjelje, 22.05.2016. od 17:30h su razigrani, veseli, odani i uživaju u društvu čovjeka. Naravno, riječ je o psima. U „Dejana Talk Show gledaoci OBN TV moći će upoznati četveronožne ljepotane koji su specifični po tome što sa svojim vlasnicima posjećuju izložbe i redovno osvajaju nagrade.

UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ

VRIJEME EMITOVANJA. SUBOTA I NEDJELJA OD 17:30h

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box