DEJANA TALK SHOW: U nedjelju gosti reperi

DEJANA TALK SHOW i ove sedmice donosi interesantne teme, subota je rezervisana za priču o životu bez naočala a u nedjelju Dejana Rosuljaš će ugostiti repere. 

Subota, 26.03.2016.

SVETI VID-OČI U OČI SA SVIJETOM                                

Kako izgleda svijet iza debelih stakala naočala za vid?

Kako je izgledalo gledati zamućene prizore, skrivati pogled, krišom provirivati kroz pomoćne naočale? Ova vremena su odavno prošla.

Zahtjevi savremenog čovjeka u brzom tempu života su ogromni, i dobar vid nije samo želja, već potreba….Možemo reci zbogom naočalama! Novo doba oftalmologije nije nastalo danas, nije nastalo juče. Novo  doba oftalmologije počinje prije skoro trećinu vijeka…..

Uvodjenje laserske korekcije dioptrije, je upravo ono o čemu se decenijama sanjalo, a sada je vec odavno naša stvarnost.

Oni koji su doprineli da ovakva stvarnost stigne i do naših ljudi , je upravo specijalna bolnica SVETI VID.

Nedjelja, 27.03.2016.

REPERI

“Hip-hop je inteligentan pokret”, Više od muzike: hip je znanje, hop je pokret”. “Hip-hop je fenomenalan način odrastanja”, „Hip-hop je kultura koja je slična boksu – ima agresivan pristup, ali plemenit čin.“  To su samo neke od definicija kojima je okarakterisan ovaj pokret. Kako žive reperi, kako stvaraju rime i da li je njihova muzika doista i njihov stil života saznajte u nedjelju,27.03.2016. od 17:30h samo u Dejana Talk Show!

UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ

VRIJEME EMITOVANJA. SUBOTA I NEDJELJA OD 17:30h