Portal 072info

Dejana Talk Show za vikend donosi inovacije i savjete za ljetne pripreme

Dejana Talk Show ovoga vikenda nudi dvije iznimno interesantne emisiije prikladne mjesecu junu. Ulazimo lagano u ljetno razdoblje, a pravi je to trenutak za opuštene teme koje se gledaju u hladu svog doma. U subotu gledamo inovatore, a u nedjelju savjete kako se pripremiti za ljeto.

Inovatori iz BiH uživaju veliki ugled na svjetskoj promotivnoj sceni tehničko-tehnološkog stvaralaštva, a članovi Asocijacije inovatora BiH (AIBiH) već godinama na različitim izložbama inovacija osvajaju medalje. Gosti subotnjeg izdanja Dejana Talk Showa su inovatori i koji će predstaviti svoje praktične izume. Jedan od najzanimljivijih izuma koji ćete moći vidjeti je pametna cipela koja pomaže slijepim osobama pri kretanju. Dan poslije 4. lipnja u 17:30h možete očekivati jednu sasvim ljetnu temu u Dejana Talk Showu. Kako je došlo vrijeme godišnjih odmora, svi se panično spremamo na more, punimo velike kofere potrebnim i nepotrebnim stvarima. Ipak, kako biste bili apsolutno trendovski vladari plaže, na neke stvari morate obratiti vise pozornosti. Kroz ovu emisiju vam donosimo savjete kako u potpunosti spremno dočekati odmor i morske radosti.

“Sigurni smo kako ćete kroz vikend emisije Dejana Talk showa 3. i 4.juna dobro se zabaviti, naučiti neke korisne stvari i provesti ugodnih tri sata uz TV ekrane,“ kažu iz PR odjela Televizije OBN.

Podijelite članak