DEMANT PREDSJEDAVAJUĆEG GVZ: Nisam napadnut, ne nasjedajte na natpise po pištolj portalima!

2593C0B2 9DDD 446B BEDF 27BD1E2B3B7D
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Povodom natpisa na pištolj portalima, koji su u vlasništvu i pod uređivačkom palicom zeničke Stranke demokratske akcije (SDA), ovim putem u potpunosti demantujem natpise da sam napadnut prilikom pokušaja prolaska na svečanost u povodu asfaltiranja puta na Pepelarima.

Svi koji su prisustvovali ovoj svečanosti u petak znaju da sam, zbog radnih obaveza, bio spriječen biti na Pepelarima da svjedočimo kako je ova, do dolaska za gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića, zapostavljena mjesna zajednica sve bliže svojoj Zenici.

Ovo nije prvi pokušaj insinuacija i lažnih podvala u režiji SDA, a koja je osim povjerenja građana izgubila i povjerenje medija, zbog čega su sada prinuđeni svoje laži pokušavati prodati na propalim portalima.

Zbog dobro organiziranih botova koji od jutarnjih sati dijele ovu informaciju po društvenim mrežama i grupama, jer jedino tako laži koje objave na pokušajima od njihovih glasila dio javnosti može i vidjeti, odlučio sam se oglasiti.

49871B1B ED6F 4925 B111 6908F4FC2B20
Objava na pištolj portalu zeničke SDA jedva ima preko 1.000 čitanja

Natpisi ovog tipa samo su još jedna potvrda da je nekadašnjoj najjačoj političkoj opciji preostalo jedino da se služi lažima i podvalama, krijući se iza botova i pištolj portala. Da su ozbiljni i profesionalni, da pišu istine, kao predsjedavajućeg Gradskog vijeća Zenica, do čijeg broja je jednostavno doći, kontaktirali bi me za izjavu.

Zbog objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti, još jednom demantujem da sam ja, ili bilo ko drugi iz Gradske uprave, napadnut. U tom slučaju bih kontaktirao nadležne institucije koje bi sačinile službenu zabilješku.