AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Povodom Saopćenja za javnost koje je u medije plasirao vlasnik Fast fooda KING u Travničkoj ulici, u kome se između ostalog tvrdi kako je školski restoran u Srednjoj mješovitoj zanatskoj školi ukrao ideje, intelektualnu svojinu i ponudu fast fooda u Travničkoj ulici, ovim putem želimo uputiti demant na netačne navode plasirane u javnost.

Naime, fast food King registrovan je Rješenjem Službe za ekonomske odnose i poduzetništvo broj 04-22-3153/13 B.H. i to 6. septembra 2013. godine. S tim u vezi, očigledno je koji je fast food sa svojim poslovanjem počeo prvi, što jasno daje doznanja kako je Saopćenjem Adnana Lukovića namjera bila obmanuti javnosti. Teškim klevetama iznesenim u tekstu objavljenom na brojnim medijima nanesena je ogromna šteta našem dugogodišnjem poslovanju koje je isključivo u vezi sa zakonskim odredbama.

Sve navedeno u Saopćenju koje je javnosti uputio Adnan Luković isključivo su neistinite tvrdnje, a što smatramo kako javnost treba da zna. Namjere vlasnika KING-a smještenog u Travničkoj ulici očigledno su druge prirode, a uvjereni smo kako će javnost znati procijeniti o kakvoj pozadini je riječ.

Mi ćemo, kako to već godinama radimo, nastaviti sa poslovanjem u skladu sa svim normama i zakonima, poštujući sve kodekse uspješnog poslovanja zbog čega smo prepoznatljivi u Zenici i šire.

Vlasnik UR fast food pripremnica obroka (catering) “KING”
Ibrahim Imamović