DERBI SVIH DERBIJA: U srijedu rukometaši Čelika dočekuju Borac iz Banja Luke!

Podijelite vijest

U srijedu, 04. juna u Gradskoj areni Zenica igra se novi ,,derbi svih derbija” u posljednjem kolu ,,Lige 4” za rukometnog prvaka BiH!

U goste nam dolazi najtrofejnija rukometna ekipa Bosne i Hercegovine i regiona – ekipa RK ,,Borca” iz Banja Luke! Pobjedom ,,Čelik” obezbjeđuje učešće u evropskom Čelendžer kupu, a možda i nastup u SEHA ligi, a svojom pobjedom ,,Borac” obezbjeđuje još jedan naslov državnog prvaka BiH.

Na djelu je ,,sudar” dva jaka tima, koji danas mnogo znače u BiH rukometu!

Rukometni ,,čelični heroji” – Aldin Begagić, Nermin Bašić, Nermin Mujanović, Davor Kadić, Edo Martić, Boško Jolović, Milan Duvnjak, Dragan Starčević, Enes Sirčo, Edvin Begović, Milan Ivančev i drugovi u srijedu biju ljuti boj! Ali sportski i prijateljski, protiv uvijek jakog ,,Borca”!

Poštovani prijatelji sporta – dođite u Gradsku arenu! Utakmica ,,Čelik” – ,,Borac” igra se u srijedu 4. juna u 20.00 sati uz, nadamo se, rekordan broj posjetilaca!

SVI STE POZVANI!

Ovo je najljepši način da se u najjačoj utakmici sezone oprostimo od gledalaca do narednih susreta i jeseni! I još nešto: sav prihod od utakmice namijenjen je golmanu Draganu Starčeviću, kome je poplava u Doboju odnijela sve što je imao!