POČELA NAGRADNA IGRA

DHD ZENICA: Natoči 50 KM goriva, osvoji vrijedne nagrade!

DHD ZENICA: Natoči 50 KM goriva, osvoji vrijedne nagrade!

Benzinska pumpa “DHD” u Zenici za kratko vrijeme postala je prepoznatljiva po najkvalitetnijem gorivu i uvijek najpovoljnijim cijenama u gradu što su prepoznali brojni vozači.

S obzirom na to kako je Sarajevska 139b, gdje se nalazi benzinska pumpa, postala glavna adresa za vozače koji znaju šta je kvalitetno gorivo, uz to i najpovoljnije, BP “DHD” odlučila je nagraditi povjerenje brojnih vozača.

Naime, od sutra počinje nagradna igra u kojoj vas očekuju vrijedne i interesantne nagrade. Tako će svi oni koji u periodu od 1. juna do 1. oktobra natoče gorivo na benzinskoj pumpi “DHD” u Zenici u iznosu od 50 KM učestvovati u nagradnoj igru za osvajanje mobitela, Plejstejšna 5 i glavne nagrade – skutera.

Izvlačenja dobitnika nagradne igre bit će 2. oktobra, a iz DHD-a pozivaju sve vozače da ih posjete, natoče gorivo po najjeftinijim cijenama u gradu i učestvuju u nagradnoj igri.

Siguran put počinje s nama, a ovoga ljeta najsretniji vozači osvojit će nagradu u znak zahvalnosti za povjerenje koje su nam ukazali.

Vaš DHD Zenica!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica