Portal 072info

Dijana Bliznac predstavila dugo očekivanu pjesmu “Zreo za ludaru” (FOTO+VIDEO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U utorak, 27. oktobra u prepunoj “Pivnici HS” u Sarajevu, održana je promocija nove pjesme i video spota Dijane Bliznac pod imenom “Zreo za ludaru”. Pjesma je oduševila sve prisutne koji su sa dugim aplauzima pokazali šta misle o novoj hit pjesmi. Podrške i pohvale bosanskohercegoviačkoj divi dali su Fuad Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić,  Sulejman Haljevac Memo,Toni Fišić, Aldino, Neno Murić, Šaćir Ameti, Gordan Dizdarević Grk,Dženan Jahić,Dino Osmić, Naida Bešlagić, Sejo Boy i mnogi drugi.

“Ja svoja osjećanja u ovom trenutku riječima ne mogu opisati. Pjesma je odlično prihvaćena od predstavnika sedme sile i publike.Od trenutka objavljivanja video spota na YouTube-u primila sam veliki broj čestitki i pohvala. Hvala mojoj drugoj porodici – Tempo produkciji i naravno zahvale firmi sound.ba. Presretna sam, a ova pjesma je poklon mojoj publici koja je uz mene sve ove godine,” izjavila je Dijana Bliznac.
Muziku i tekst potpisuje Damir Bečić koji je zajedno uz Almira Ajanovića uradio aranžman za pjesmu “Zreo za ludaru”. Video spot djelo je Dejana Milićevića dok je pjesma snimljena u sarajevskom studiju “Tempo”. 
[Galleries 660 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME