Dino Dizdarević se nakon gubitka oca vratio u Zadrugu: Ne mogu ostati sam u kući!

capture 20220423 233650 cGY
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Rijaliti učesnik Dino Dizdarević koji je nedavno izgubio oca vratio se u “Zadrugu 5”. Učesnik je kroz suze govorio o svom boravku napolju i istakao da je dobio veliku podršku najbližih.

On je istakao da mu najteže pada samoća u teškim trenucima, a zamolio je da režija ne pušta muziku kada on bude ulazio natrag u rijaliti.

Kada su Dinu pitali da li je našao neke informacije o zadrugarima koje će reći pred kamerama, on je kroz suze govorio da ga to nimalo nije interesovalo.

“Filipu Caru neću oprostiti uvrede koje mi je uputio. Niko iz mene neće izvući negativno nešto, ja sam došao da se borim za novac, borim se sam za sebe. Moji prijatelji znaju ko sam ja i kako se borim. Ostao sam u svom autu, izašao sam iz kuće u kojoj sam odrastao. Moram da se borim”, rekao je Dino.

Na vratima su ga odmah pozdravili Miki Đuričić, Mina Vrbaški, Lazar Čolić Zola i Dalila Dragojević.

Dino se potom obratio svima kroz suze.

“Šta da vam kažem, ja sam odlučio da nastavim da se borim za sebe. Nisam gledao i nisam pratio, nemojte molim vas da me pitate. Ne mogu ostati sam u kući i mislim da će mi ovdje biti lakše sa vama, zato sam odlučio da se vratim” – plakao je Dino.